dilluns, de març 24, 2008

Pasqua familiar

Doncs bé, el que us prometia a l'anterior post, avui toca imatges de la Pasqua en família. Tot el menjar a la brasa va sortir molt bé, calçots, patates, costelles de be... Tot gràcies al foc engegat pel Boy-Scaut Adrià. El que no era a la brasa també va ser molt bo, amanida, macedònia, fresons amb suc de taronja (aquest apartat li hem d'agrair a la tasca de la gran cuinera familiar l'Anna Maria) i sobretot la mona i els seus acompanyants els ous i figuretes de xocolata (merit dels pastissers de la pastisseria Pla, bàsicament). Adjunto algunes imatges de la festa al menjador de casa.




Vam ser 12, ens va fer el salt la Maria dels Àngels, més coneguda per tots com a cusineta, esperem que pugui venir a futures celebracions. També va excusar la seva presència la Marta.

A veure de que faig el proper post, jeje

Bones festes !!!

2 comentaris:

apm4 ha dit...

Feia dies que no em connectava per a mirar blogs (ni el meu... que està superdesactualitzat). Com "autor intel·lectual" del foc he de dir que:
- És cert que la barbacoa va quedar molt bona
- Principalment pels ingredients utilitzats, el punt foc i els temps de cocció
- El fet d'encendre el foc fent servir pastilles no té cap merit ;-)

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.