divendres, de març 07, 2008

Temps passats... millors ?

Penso el pas del temps endolceix o fa més digeribles certs moments i a més la memòria es selectiva i de certes etapes fa una tria acurada dels bons moments.

Bé sigui per això o per que em va fer gràcia que uns companys de Lestonnac (El Carceller i el Rupi) escrivisin en el blog, avui he decidit reivindicar vells coneguts, amb molts d'ells encara mantinc contacte.

Començarem pels de la infància el Jesús, el Beneseit, el Taravilla, l'Ortega, i llàstima que en aquesta foto no hi suri també el Mate.
Seguirem pels de l'institut, el Robert Roca, el Roger Carceller, l'Abel De Mingo i el Toni Llevat
De sardanes destacarem el Roger Santiago, la Núria, la Mireia l'Esther, la Judith, la Mireia el Minguet i l'Elisenda

De la Universitat el Carlos, el German i la Nuria (ara casats, buscava les fotos de la seva boda que em vaig baixar per Internet i que no he trobat)
Faltarien els amics de la Roure La Neus, el Jordi, el Lluís, la Lidi i el Salva
De la Maig com son un munt destacarem als capos el Jane, el Xortu, el Casals

Els companys i ex-companys de feina, La Vivian, la Mónica, la Mireia, el Joan, el Dani


I els més importants tot i que en aquesta foto hi manqui un de molt important LA FAMÍLIA
Si no m'envien a la presó per publicar fotos de tanta gent sense el seu permís ens veiem al proper blog en que voldria parlar de les últimes obres de teatre que he anat a veure.

I per arrodonir aquest retorn al passat; històricament a mi m'ha agradat sempre l'estil musical del soul i m'agrada molt últimament, tot i que no s'incriu ben bé en aquest tipus de música l'Amy Winehouse us deixo amb aquest vídeo seu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ruche;

Quines fotos i quins records!

La nostre la tinc penjada en un tauló amb altres, gran dia, si més no divertit, aquell.

JL

Hbn77 ha dit...

quina entrada més entranyable...

em mola molt tafanejar les fotos de EGB, per una banda les pintes ochenteras no tenen preu (la teva tampoc) i per una altre penso que segur hi ha gent que no ha canviat desde llavors i altre seria impossible de reconeixer!!!

per cert, tens sort que l'anterior entrada fos dedicada a l'Oscar i a mi, perque has anomenat a tots els de COMSA menys a nosaltres!!!!

fins la propera noi!!

Anònim ha dit...

Molt xules les fotos, sobretot les de quan eres petit perquè he intentat imaginar-te com eres de caràcter i de comportament i com es portaven els altres amb tu i no ho veig clar... Quin gran company haguessis estat per a mi!!! (com es posa l'emoticona d'emocionat?)

N ha dit...

...I tranquil, que si t'entaleguen, ja vindrem a portar-te les espardenyes!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.