dissabte, de desembre 16, 2006

El pessebre dels Marín Puigpelat !!!!

S'acosten les dates nadalenques i ja tenim el pessebre instal·lat a casa.


Per acabar el post un consell nadalenc, res de pare Noel... Les impossicions angloxasones vestides de vermell com la cocacola per a ells. Aquí caga-tios, Reis Mags o si voleu feu una tradició basca que sempre m'ha fet gràcia, l'Olentzero. Un carboner que viu tot l'any al bosc i es passa tot l'any fent carbó de llenya. Només abandona el bosc la nit del 24 de desembre per a repartir regals per totes les cases, les úniques cases de les que passa de llarg son les dels nens que s'han portat malament.

Bones festes !!!!

3 comentaris:

Hbn77 ha dit...

ho sento però jo fa temps que passo bastant del nadal...
i de cara als regals els reis seran molt nostres i tota la pesca però tenen un defecte importantissim: ARRIBAN MASSA TARD. Així que ja li pots dir pare noel, caga tio o el que vulguis, però els regals pel 25 de desembre!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Noi, el teu comiat tradicional de "bones festes" no pega amb aquestes dates. Si durant tot l'any ho dius perquè no quadra, ara hauries de dir alguna cosa que no quadrés, com "bona pasqua" o "feliç aniversari" o "visca el barça" o alguna cosa així. Quan acabi tot això de Nadal, Cap d'Any i Reis i ja podràs tornar a dir booones festes!

Unknown ha dit...

Tens raó David, em passaré al ...

Bona Pasqua Granada i visca el Barça de Van Gaal!!!