dilluns, de novembre 27, 2006

Inaguració del pis de l'Ivan (Sopar a Can Recasens)

Com que veig que amb el tema de les sardanes nigú s'atreveix a possar comentaris (o ningu mira el blog que també pot ser) avui parlarem de la inaguració del pis de l'amic Ivan.

La veritat es que té un pis superxulo (m'ha quedat una mica pijo o sea supermegaguay) a Selva de Mar i d'acord amb els meus criteris estètics decorat amb molt bon gust. Llàstima que no portessim la càmara els seus companys de feina que vam anar a veure'l i no us el pugui ensenyar en aquest blog. Curositats del pis: el projector (anda que no molen els jocs de la Play allà projectats), els foto-mosaiks que té penjats al pis, te una paret que es pot fer servi de pissarra, a cada planta d'aquell bloc hi ha 20 pisos (espectacular l'emparrillat de timbres de l'entrada)... i així podriem estar molta estona comentant coses.

El que si que us puc ensenyar son fotos que va fer la companya Núria (sort d'ella) a l'excel·lent restaurant-tenda d'embutits Can Recasens de la Rambla del Poble Nou. Us el recomano!!!

D'esquerra a dreta els companys de COMSA: Elena, Ivan (el prota de la jornada), Mónica, Oscar (ex-COMSA, actualment FCC), Angel (el del rugby per si ho llegeix el tete Adri), Dani (encara que practicament no es veu), Roger Fabregas (un tio molt ganso), un servidor de vostés i la Vivian
Els mateixos protagonistes més la Núria (la propietaria de la càmara) a l'esquerra.



Fins aquí el reportatge de Can Recasens.

Bones festes !!!

1 comentari:

Hbn77 ha dit...

snif, snif... no tinc paraules...

Moltes gràcies per fer-me protagonista del teu blog!!!!!

M'alegra que t'agradés el pis, ja farem alguna altre jornada lúdica, ok?