dissabte, d’octubre 21, 2006

A sobre que pago, no voldreu que remi !!!! Salva dixit

Estiu mític a Esterri de Cardós, crec que el 2003, us enrecordeu ?

Anecdotari:

- Si tenim Sort i Es_pot Llavor_si... arribarem a Esterri de Cardós

- Ens vam allotjar a una casa a les afores d'Esterri de Cardos... es a dir, on acababa la casa hi havia el cartell de començament del poble. A més l'amo de la casa, a part de saber amb detall el temps de desintegració a la natura de qualsevol residu imaginable, era contrabandista de batins de seda, única resposta llògica a la varietat de batins d'aquest material que li vam veure lluir en els poc dies que vam estar allà.

- Recordeu el que vau patir amb mi conduint "la flagoneta" pels estrets camins del Pirineu. Fins i tot l'Isma va haver d'apartar una ovella.

- Recordeu el rafting. A mig cami el monitor de la barca diu : "Creo que vamos hacer un cambio de capitnes"( en aquell moment el Salva i el Jordi), llavors (... del Montgrí 'gag sardanista') mira la resta de la tripulació durant uns segons, suspira i diu: "Casi que lo dejamos como està". Erem tal desastre tots plegas que l'home no veia com arreglar-ho.



- Quin riure... Al crit de: "Contrapeso delante!!!!" L'Isma amb mig cos fora la barca tots a sobre seu i tot ell amb la cara dins de l'aigua que quasi no podia ni respirar ni fer-se sentir per protestar.

- Com a colofó del rafting, baixem de la barca i el Salva diu: "A sobre que pago, no voldreu que remi !!!!"

Res, a veure si cara l'estiu del 2007, m'implico en l'organització d'alguna sortida (els últims anys he passat de tot) i repetim moments tan divertits...

Bones festes !!!!