diumenge, d’agost 30, 2009

Aniversari de l'Anna Maria (ma mare)

Ma mare va fer els 69 divendres 28 però ahir va ser el dia que ens vam reunir la família per a celebrar el seu aniversari. Unes fotos per a que veieu lo bé que ens ho vam passar.


La foto dels regals amb la Júlia i la Iciar


La mama obrint regals

La Júlia no té 9, farà sis la 6 la setmana vinent i el Joan tampoc té 6, però també volien bufar

Bufant les espelmes

El patí de casa guanya molt fotografiat des de dalt

Tot a punt ja poden venir

Potser algú preguntarà i l'estiu que tal? Doncs així resumint, no he tingut temps d'avorrir-me. 4 dies a l'Escala (Neus gràcies per aguantar-nos per casa teva), excursions amb la bici des de Cornellà, (platges del Prat, zones del Delta del Llobregat, Platges entre Sitges i Vilanova), gaudint de les festes Majors de Mataró (amb la Rosa, la Laia i la Miriam), Gràcia (Cobla Nova Valles, Ara mateix i altres grups d'havaneres i de gran exits dels que no recordo el nom), de Sants (Cobla Ciutat de Terrassa, Port bo, Dr. Calypso "redux" i Rauxa) i fins i tot de les de Cabrils (sardanes amb la Ciutat de Cornellà), (a l'apartat festes Majors els agraïments son per l'Anna), també hem llegit força (com a exemple L'últim home que parlava català), inaguracions de pisos d'amics (la Roser i l'Andreu, al del Xavi no hi vaig poder anar pero bé, i el de l'Anna), una pel·licula Up, una serie 3ª temporada d'Herois, també hem descobert algunes terrasses d'hotels de Barcelona, experiencia molt recomanada a l'estiu, el Pullitzer i el Condes de Barcelona (tot un descobriment Elisenda gràcies)

Més agraïments, doncs al Jordi Latorre amb el que he compartit moltes d'aquestes activitats inclosa la celebració del seu 31é aniversari i a la colla Maig amb qui he compartit moltes d'altres.

Poc més a dir que com diu ma mare no em daré compte i ja será Nadal. Pel mig treballarem dur per acomplir els objectius de l'any, farem un esforç per recuperar la forma física sardanista, a veure si tornem a passar les Violetes, ens controlarem una mica l'esquena que em fa mal i em comença a amoinar i a l'octubre un viatget a Turquia (Capadocia, Pamukale i Efeso)

Bones festes

4 comentaris:

apm4 ha dit...

a la foto des de dalt !

apm4 ha dit...

colis dir que era "wapa la foto des de dalt" però m'he menjat algunes lletres...

apm4 ha dit...

Al meu comentari anterior on posa "colis" hauria de dir "volia", es a dir que el comentari que volia fer és "wapa la foto des de dalt".

Definitivament no és el meu dia...

Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober