dijous, d’octubre 25, 2007

Gwyneth Paltrow

El dilluns passat, en comtes de dinar, vam destinar el migdia de dilluns a gravar juntament amb la gent de la colla sardanista Maig un capítol d'un nou programa que està gravant per Espanya la coneguda actriu nord-americana Gwyneth Paltrow. El programa sembla que pretén donar a conèixer Espanya mitjançant la seva cuina. Dilluns tocava a Barcelona i per representar la cultura catalana vam anar a ballar sardanes al Mirador de l'hotel Miramar.

La veritat es que em feia gràcia veure d'aprop a la Gwyneth Paltrow que sap castellà per que va estar vivint un any crec que a Talavera de la Reina. Va arribar 3/4 d'hora tard. I es va mostrar en tot moment distant. En contrast amb ella vam conèixer una actriu catalana la Claudia Bassols, que farà d'amfitriona a la Gwyneth en el seu periple pels diferents capítols d'aquest programa.

En contrast la Claudia es va mostrar més accessible, simpàtica i va mostrar interès per la nostra afició freak de ballar sardanes. A més es molt maca i en aquest sentit no té res a envejar a la Gwyneth Paltrow.

Ve aquí tenim les fotos que va fer un company de la colla de la ballada.




La Paltrow no va voler fer-se una foto amb tota la colla però la Claudia s'hi va mostrar encantada.

Bones festes !!!

1 comentari:

Hbn77 ha dit...

La Paltrow sembla que porti una faldilla sardanista, no? quina noia més seca, el que fa la fama...