Sopar d'estiu de la colla Roure al Racó de les Bruixes a Gràcia. Em vaig atipar a base d'amanides d'embutits i troços de pizza. La llum marxava cada 3 x 4. No vaig poder dormir gaire de lo tip que estava. No tinc fotos del sopar, espero que el Victor m'en passi alguna
divendres, 13 de juliol de 2007
Divendres vaig fer el sopar i mig. A les 20:00 berenar a casa el meu germà a Cornellà. Celebràvem que el 14 de juliol el meu nebot Pau va fer 19 anys i a més aprofitàvem per acomiadar-nos d'ell i el seu germà Llàtzer que marxen tres setmanes per Nord-Amèrica (Chicago, Milwaukee, Mukwonago "Wisconsin" i Vacouver). No vaig poder evitar picar fritos, doritos, paté i pernil. Les fotos d'aquest berenar les trobareu aviat a la web de la família Puigpelat.
http://apm4blog.blogspot.com/
Després 22:30 sopar al Giraldillo a Vilanova amb els companys de la feina. Una gran atipada també, a base de tapes: sevillanos, braves, tallarines, rosellones, musclos, callos, pernil, formatge, chocos, xató... Una passada. Per cert d'això si que tinc algunes fotos:
De dalt a baix. La Mónica i l'Oscar Merino, la Vivian i l'Angel, l'Oscar i el Joan, la Joana i el Roger Fabregas.
A part de per passar una bona estona, conèixer vocabulari del vilanoví de tota la vida (fer musclos...) , comprovar "in situ" la tírria" que alguns d'aquests vilanovins tenen a Sitges, va servir per conèixer a l'Oscar i a la Joana.
Jo entre dues torres de 1,94 i/o 1,95 m
La Mònica amb el taper (de pernil i formatge, valorat aproximadament en la friolera de 35 €) que ja està a mitges i que em vaig emportar "accidentalment" a casa
dissabte, 14 de juliol de 2007
Boda molt especial del Marc i la Sussana uns amics de la nostra família. Al Marc Santiago a l'igual que a la seva família els coneixem desde fa gairebé 20 anys. Estem convençuts que serà molt feliç en aquesta nova vida que empren.
Evidentment al convit al Jardi de Fontpineda pica-pica (fideua, pop amb bolets, pinxos, pernil, formatge i menjar divers molt bo) i sopar generós (De primer: Cóctels de fruits tropicals, favetes, gambes i llagostins; de segons: Milfulls de filet farcit de bolets amb salsa de tòfones; de postres: Pinxo de fruites amb coulis de gerds i gelat de mandarina; Pastis de xocolata, taronja i cruixent de cacauet) Tot amenitzat amb bona companyia.
dissabte, 14 de juliol de 2007
Boda molt especial del Marc i la Sussana uns amics de la nostra família. Al Marc Santiago a l'igual que a la seva família els coneixem desde fa gairebé 20 anys. Estem convençuts que serà molt feliç en aquesta nova vida que empren.
Es van casar aquí al Monestir de San Ponç, encara que per la foto podria semblar el Pirineu, està molt més a prop a Corbera del Llobregat. Si quan us dic que el Baix Llobregat es la bomba, m'heu de fer cas. Es tracta d'un Monestir del s. XI molt ben conservat.
Evidentment al convit al Jardi de Fontpineda pica-pica (fideua, pop amb bolets, pinxos, pernil, formatge i menjar divers molt bo) i sopar generós (De primer: Cóctels de fruits tropicals, favetes, gambes i llagostins; de segons: Milfulls de filet farcit de bolets amb salsa de tòfones; de postres: Pinxo de fruites amb coulis de gerds i gelat de mandarina; Pastis de xocolata, taronja i cruixent de cacauet) Tot amenitzat amb bona companyia.
Ma mare i jo al convit
Quan tingui la foto que ens vam fer amb els nuvis prometo penjar-la per a que els conegueu.
Esperant que tots aquests sopars incrementin la meva massa corporal algun quilet m'acomiado de vosaltres.
Bones festes!!!
Esperant que tots aquests sopars incrementin la meva massa corporal algun quilet m'acomiado de vosaltres.
Bones festes!!!
3 comentaris:
Bufa noi!! Quines delícies!! Jo m'apunto a la teva propera sopada que serà... a Céret?!
Deu n'hi do quant menjars... Per cert les fotos de l'aniversari del Pau ja estan penjades.
Ostres!!!!!!!
No tinc paraules per expressar els sentiments que em surgeixen al veure les fotos!!
M'alegra molt veureus juntets i de bon rotllo!!!
Ens veiem!!
Publica un comentari a l'entrada